Sådan, Langtved!

Søndag formiddag var Langtved vært for en tempofyldt og spændingsmættet kamp mod Marienlyst, som hjemmeholdet overlegent vandt 7-1
Foto: Pia Brandt Godvin

Sådan, Langtved!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold, Herreserie 3, Pulje 2, Langtved - Marienlyst 7-1 (5-0)

- ”Det er en vigtig kamp i dag”. Sådan lød meldingen fra Langtveds Frank Nielsen umiddelbart efter hjemmeholdets første scoring, blot et øjeblik inde i søndagens hjemmekamp mod Marienlyst.

Og med holdets placering lige ved stregen i den samlede stilling, havde han selvfølgelig ret.

Selvom Langtved faktisk brugte størstedelen af første halvleg på at forsvare sig over for gæsternes hurtige angreb og præcise afleveringer, havde Frank Christensens tidlige scoring tydeligvis været god for holdet selvtillid. Meget af spillet foregik i ”den forkerte ende” af banen, men når de blåklædte Langved-spillere alligevel trængte igennem modstandernes midtbanemur, lykkedes afslutningerne til gengæld ofte. Som da Frank Christensen endnu engang, efter 20 minutter, sendte bolden i mål - efter noget, der ellers lignede en udligning i 11. minut.

Efter 24 minutter cementerede hjemmeholdet deres den sikre føring med endnu en scoring, denne gang godt hjulpet på vej af Marienlysts målmand, der i redningsforsøget fik skubbet bolden ind i nettet i stedet for væk derfra.

Yderligere to mål blev det til for Langtved inden pausen.

Anden halvleg startede med et frispark til hjemmeholdet lige uden for straffesparksfeltet, og mens målfesten fortsatte for dem, kæmpede Marienlyst sig videre gennem kampen, om ikke andet så for at redde lidt af æren.

Efter 56 minutter stod der 6-0 - og efter 62 minutter 7-0.

Det lykkedes dog for gæsterne at pynte lidt på resultatet, da de i 76. minut formåede at score et enkelt mål - som en temmelig optimistisk Marienlyst-spiller umiddelbart efter fulgte op med kommentaren ”det kan sagtens nås”… På dette tidspunkt havde alle vist - måske lige bortset fra nævnte spiller - indset det urealistiske i en sejr til udeholdet.

7-1 blev slutresultatet - og udover Frank Christensen var også bl.a. Chris Bertelsen og Frederik Bjerring blandt hjemmeholdets målscorere.

En af Langtveds mange scoringer...
En af Langtveds mange scoringer...
Foto: Pia Brandt Godvin

Sådan, Langtved!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce