Så også skidt ud i sidste uge: Nyborg ramt af mange indbrud

En Gretsch White Penguin-guitar var blandt de ting, der uretmæssigt skiftede ejermand i den forgangne weekend i Nyborg. Guitaren, der brugt koster knap 15.000 kroner, blev stjålet fra en virksomhed på Gasværksvej. Foto: Gretsch Guitars

Så også skidt ud i sidste uge: Nyborg ramt af mange indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En bølge af indbrud ramte i weekenden Østfyn. Geografien tyder ikke på, at der er sammenhæng mellem forbrydelserne. Tyvekosterne varierer fra værktøj over chokolade til dyre musikinstrumenter.

Nyborg: Fire gange i weekenden 16.-18. februar var indbrudstyve på spil i Nyborg Kommune, hvor ejendomme i både Nyborg og Ullerslev blev ramt.

Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport for fredag, lørdag og søndag, og kriminalassistent Steen Foged, Fyns Politi, bekræfter tendensen.

- Der har været en del indbrud i Nyborg, hvor det også så grimt ud i sidste uge, siger Steen Foged.

Fælles for indbruddene er, at politiet ikke umiddelbart er på sporet af nogen gerningsmænd.

På Højbjergvej i Skellerup, syd for Ullerslev, kom tyven ind ved at knuse en rude i en udestue, hvorfra der blev stjålet en motorsav, to femarmede lysestager i rustfrit stål og en boremaskine af mærket Bosch.

Indbruddet skete fredag 16. februar mellem klokken 7 og 14.45 og blev anmeldt kort efter, klokken 15.07.

Senere samme fredag var tyve løs i Nyborg på både Skjolds Vænge og Helgetoftevej. Førstnævnte sted skaffede gerningsmanden sig adgang ved mellem klokken 18 og lørdag morgen klokken 8.45 at knuse et soveværelsesvindue. Det er der ifølge Steen Foged en god grund til.

- Tit ligger soveværelset på bagsiden af huset, så man kan gøre det uset, og hvis der er nogen hjemme, vågner de med det samme, så man hurtigt kan stikke af, men hvis der ikke er nogen reaktion, er det en god indikation på, at der ikke er nogen hjemme, siger kriminalassistenten og håber ikke at give tyvene for mange fif.

Fra huset på Skjolds Vænge stjal gerningsmanden to smykkeskrin samt et ikke oplyst antal Kähler-gulvvaser og Kay Bojesen-figurer - det er ham med aben.

- Derudover valgte man at tømme en pulverslukker i huset, før man forlod stedet. Det kan have været for at sløre eventuelle spor, siger Steen Foged.

- Det har i hvert fald givet et frygteligt svineri.

På Helgetoftevej skete indbruddet mellem klokken 18 og 21.45 fredag, hvor endnu et soveværelsesvindue blev brudt op, formentlig med et koben. Tyven var ikke af den kræsne slags, men tog lidt af hvert: En Iphone 6, en computer, to hvide skjorter med blå striber, et armbåndsur samt en ikke nærmere opgjort mængde cola og Marabou-chokolade.

Sidste indbrudsramte sted i weekenden var en virksomhed på Gasværksvej i Nyborg. På et tidspunkt mellem lørdag klokken 22 og søndag klokken 11.45 løb den ukendte gerningsmand med flere forskellige musikinstrumenter: et keyboard af mærket Korg, en forstærker af mærket Engel Powerball, en Gretsch-elguitar samt et Eos 550D-spejlreflekskamera.

Fyns Politi hører gerne fra vidner eller folk, der bliver tilbudt at købe for eksempel musikinstrumenter billigt. Det kan ske på telefonnummer 114.

Så også skidt ud i sidste uge: Nyborg ramt af mange indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce