Så kom Ullerslev på kunstgræs

Kunstgræsbanen i Ullerslev blev lørdag indviet med af taler fra blandt andet borgmester Kenneth Muhs. Men først og fremmest sørgede en masse ungdoms-spillere for at kunstgræsset blev taget i brug. Her endda en julenisse-målvogter. Foto: Mogens Rasmussen.

Så kom Ullerslev på kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere hundrede mennesker var mødt frem til indvielsen af kommunens tredje kunstgræs-bane. Nu kan fodboldspillerne i fodboldglade Ullerslev spille ude hele året.

Ullerslev: Da den røde snor blev klippet lørdag middag, markerede det en helt ny hverdag for fodboldspillerne i Ullerslev og omegn.

Snoreklippet åbnede en ny kunstgræsbane på stadion i Ullerslev, og dermed er fodbold ikke længere en sport, der kun kan dyrkes sommerhalvåret.

- Jamen, nu kan vi jo spille ude hele året. Kun snevejr kan stoppe os, sagde formanden for boldklubben SUB Ullerslev, Lars Hardon, da han sammen med mindst 200 andre Ullerslev-borgere deltog i indvielsen lørdag middag i det flotteste vintervejr.

- Hidtil har vi ikke kunnet spille udendørs efter oktober, men nu er alle hold indstillet på at træne videre vinteren igennem  på kunstgræsbanen, sagde han.

SUB Ullerslev har haft kunstgræs-banen øverst på ønskelisten i mange år, og klubben har selv betalt 450.000 kroner for at få juleønsket til at blive en realitet. Alligevel holder Lars Hardon på, at kunstgræsset først og fremmest er til træning:

- Fodbold spilles på græs. Og derfor regner vi da også med at kampene fortsat skal spilles på græsbanen, sagde han.

Formanden for kommunens kulturudvalg, Erik Rosengaard (V), har selv været aktiv fodboldspiller i Ullerslev i mange år, så for ham var det noget særligt at være med til at indvie den nye bane.

- Det er en kulmination af mange års forarbejde. Jeg tror de første drøftelser fandt sted om banen fandt sted for seks til syv år siden, sagde Erik Rosengaard, inden snoren blev klippet.

Han fortalte i øvrigt, at det ikke har været nemt at få økonomien til kunstgræsbanen på plads: Banerne i Ullerslev ligger i et vandindvindingsområde, og det betyder skærpede miljøkrav til kunstgræs. Derfor måtte kommunen hoste op med 300.000 kroner ud over de tre millioner, der har været sat af til formålet. Oveni har kommunen brugt 350.000 kroner til maskinerne, der skal holde banen ved lige.

Ullerslev er det tredje sted i kommunen, hvor fodbolden kan rulle i kunstgræs. Tårup var først, så kom Nyborg og altså nu Ullerslev. Desuden er der en privat bane ved Efterskolen ved Nyborg.

 

Hjerting stadion ligger i Ullerslev
I flere år har det været smart, at store klubber solgte navnet på deres stadion til en virksomhed, så arenaen kommer til at hedde et eller andet fjollet, som ingen kan huske.Derfor hedder for eksempel Odense Stadion Terfor Park, mens banen i Aalborg er opkaldt efter den lokale cementfabrik.

Nu er Ullerslev kommet med på beatet.

Derfor hedder deres arena fremover: Hjerting Rejser Park.

Hjerting Rejser ligger i Nyborg, mens byen Hjerting er en forstad til Esbjerg.

Så kom Ullerslev på kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce