Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Så bliver der lettet lidt på maden


Så bliver der lettet lidt på maden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er lidt mere kalorielet mad, som kok Rene Nygaard fra DSB Kursuscenter på Knudshoved denne gang lokker med på Fyens Stiftstidendes elektroniske kogebog.

Efter julens frås har kokken fundet et par opskrifter, hvor der er lagt vægt på den slanke linje. Men når det er Rene Nygaard, der går i køkkenet, bliver også den "lettere" mad spændende.

Det er opskrifter på oksekødssuppe med hvidkål og fiskefrikadeller med rejer og kapers, der er lagt ud på nettet.

Du kan finde de to opskrifter og mange flere på den elektroniske kogebog, der har adressen www. fyens.dk/opskriften.

Så bliver der lettet lidt på maden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.