SUB Ullerslevs 2. hold tabte i Skellerup

Mikkel Søgaard bragte SUB Ullerslevs 2. hold foran med 1-0 i kampens 27. minut. Fotograf: Nicolai Godvin
Foto: Pia Brandt Godvin

SUB Ullerslevs 2. hold tabte i Skellerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold, Herreserie 3, Pulje 1

SUB Ullerslev (2) - FC Kosova 2-4 (2-2)

Skellerup Sportsplads lagde søndag formiddag græs til serie 3-opgøret mellem SUB Ullerslevs 2. hold og FC Kosova, som siden 2008 har været Ringes samlingssted for fodboldinteresserede albanske unge mennesker.

Starten af kampen virker noget rodet og bærer præg af, at alle meget gerne vil denne kamp, men det kniber med at få ro på spillet. Det gælder for så vidt begge hold - men de første, der finder fodfæste er udeholdet, som har deres første reelle skud på mål efter blot 5 minutters spil. Det er jævne præstationer, der serveres under den blå forårshimmel på den hyggelige sportsplads i Skellerup - og 1. halvleg byder, til at begynde med, ikke på megen spænding.

Men i kampens 21. minut løfter SUB Ullerslevs Mikkel Søgaard niveauet en anelse med et flot skud på mål, og allerede et minut efter byder der sig endnu en stor chance for den unge angriber. Det giver tydeligvis hjemmeholdet blod på tanden, og efter en periode, hvor de fuldstændig sidder på kampen, lykkes det samme Mikkel Søgaard at score kampens første mål og dermed bringe hjemmeholdet foran. De næste minutter viser SUB Ullerslev overlegent spil, men selvom de holder et godt pres på modstanderne, undgår de ikke en udligning i kampens 33. minut, hvor flot kombinationsspil sikrer FC Kosova deres første mål.

Blot 3 minutter efter scorer gæsterne igen - men får kun lov at beholde føringen et øjeblik inden SUB Ullerslevs Mikkel Madsen udligner til 2-2 i kampens 39. minut.

Efter pausen bliver tempoet sat betydeligt i vejret. Gæsterne fra FC Kosova lægger solidt pres på hjemmeholdet, hvis forsvar i høj grad kom på overarbejde. Udeholdets målmand så nærmest ud til at kede sig på sin banehalvdel, hvor han i lange perioder var temmelig ensom. Han udnyttede derfor tiden til gentagne opmuntrende pep-talks til ”sit” hold - og om dét var med til at FC Kosova kunne tage hjem med en sejr på 4-2 efter yderligere scoringer i kampens 78. og 82. minut, kan vi kun gætte på. Ligesom det også må blive gætværk, om det var fornægtelse eller forglemmelse der var skyld i, at måltavlen - efter gæsternes to vindermål - ikke blev opdateret før i kampens allersidste minutter...

SUB Ullerslevs 2. hold tabte i Skellerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce