Ryttere i pit: Klubhus til cykelfolket

De knap 180 aktive medlemmer af Nyborg Cykle Klub får nyt permanent samlingssted. Det indrettes i en pavillon ved Skovparkhallen. Arkivfoto: Laust Jordal.

Ryttere i pit: Klubhus til cykelfolket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg Cykle Klub får nyt permanent mødested i en pavillon ved Skovparkhallen. Her kan de 177 aktive ryttere klikke af og på i forbindelse med træning i skov eller på landevej.

Nyborg: De knap 180 aktive cykelryttere i Nyborg Cykle Klub kan se frem til et nyt og mere permanent samling- og mødested forud for efterårs- og vintersæson. Rytterne kan inden længe parkere cyklerne foran en pavillon, som etableres i tilknytning til Skovparkhallen. Her kan cykelfolket mødes før og efter træning, og dermed får de mulighed for at dyrke og udvikle det sociale liv i klubben.

- Cykelklubben har været gennem en rivende udvikling i de senere år. Og set i den kontekst er udvalget klar til at understøtte udviklingen. Klubbens medlemmer er meget synlige, og deres trikot er kendt på landevejene over store dele af Fyn, siger formand for Fritids- og Kulturudvalget, Erik Rosengaard (V).

Det nye klubhus ved idrætshallen er kommet i stand på baggrund af en tæt dialog mellem klubben og Nyborg Kommune. Klubben har siden de kommunale lokaler på Sylleskovvej, (Frisengården,red.) blev nedlagt mangler mere permanente lokaler. Og rytterne har måtte ty til at booke mødelokaler i Nyborg Idræts- og Fritidscenter fra tid til anden.

Nu får rytterne muligheder for et bad i Skovparkhallen efter de strabadserende cykelture - hvad enten det er på landevejene eller på mountainbike-sporet i Teglværksskoven, som mange benytter sig af.

- Klubben er med til at holde befolkningen aktive, og det er vigtigt, at de har et mødested. Her kan de nyde en sodavand, og medlemmerne kan holde møder og klubaftener med for eksempel foredrag, påpeger udvalgsformanden om det sociale samlingspunkt tæt på skoven.

Cykelklubben skal betale husleje til kommunen efter reglerne i Nyborg-ordningen. Det betyder, at klubben slipper med 60 procent af den reelle leje - eller hvad der svarer til en årlig husleje på 15.840 kroner.

Erik Rosengaard forventer, at pavillonen til cykelklubben kan stå klar inden længe.

Ryttere i pit: Klubhus til cykelfolket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce