Ros - masser af ros

Kim Møller-Elshøj tjekker på åbningsdagen et af de store whiskyfade. Han var begejstret for den store interesse for Nyborg Destilleri, som førstedagens store ryk-ind af gæster vidner om. Foto: Tim Kildeborg Jensen

Ros - masser af ros

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæsterne til åbningen af Nyborg Destilleri var begejstrede for det, de så.

Nyborg: "Hvor er det flot!" "Hvor er det godt!"

Lykønskningerne stod som gæsterne i kø fra start, da nye Nyborg Destilleri lørdag bød til åbningsdag. Kim Møller-Elshøj og Nicolai Rømer, der er de to, der står i spidsen for destilleriet i det tidligere DSB-værksted, havde mere end travlt med at hilse på gæster og modtage ros for den nye virksomhed i de gamle lokaler.

I et superkort interviw gav de begge udtryk for begejstring for interessen.

- Så vi er oven ud tilfredse med tilstrømningen i dag. Helt fantastisk, sagde Kim Møller-Elshøj, mens folk trængtes i den brede dør mellem lageret med spiritusfade og rummet med det nærmest tårnhøje, kobberblanke destilleri-apparatur.

Nicolai Rømer supplerede på spørgsmålet om forhåndstinteressen for besøg og restaurnat, at der allerede på forhånd er gang i booking af prøvesmagninger, rundvisninger og også spisning i restauranten.

Mens selve destilleriet kan passe af tre personer, er resten af de omkring 20 tilknyttede ansat til at passe restaurant, butik og besøgscentret.

Restauranten har, fortalte Kim Møller-Elshøj, åben i dag, søndag, men med begrænset menu. Der er lukket mandag og tirsdag, men fra onsdag er der åbent med fuldt program i restaurant og køkken.

Nyborg Destilleri er også butikken, hvor kunder kan forsyne sig med destilleriets produkter, der foruden whisky også omfatter rom, gin og vodka.

Destilleriet holder åbent fra klokken 11, til restauranten lukker ved 22-tiden. Og i samme tidsrum er der også åbent i butikken.

 

Ros - masser af ros

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce