Rollerne er besat: Voldspillet har fundet deres Pippi

Nanna Tipsmark var med i sommerforestillingen Singin in the Rain på Volden i Nyborg. Her står hun som nummer to fra venstre. I vinterforestillingen har fået hovedrollen som Pippi. Foto: Michael Bager

Rollerne er besat: Voldspillet har fundet deres Pippi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

71 folk dukkede op til audition på Pippi. Nu er rollerne besat, og Pippi skal spilles af Nanna Tipsmark, der har medvirket i flere sommerforestillinger på volden.

Nyborg: Den 14. august var der audition på Nyborg Voldspils vinterforestilling "Pippi". 71 mødte op, og mange unge piger prøvede kræfter med hovedkarakteren. Og selvom Pippi Langstrømpe er en forholdsvis ung pige, bliver det ikke en helt ligeså ung pige, der skal spille hende.

Det bliver nemlig 17-årige Nanna Tipsmark fra Korkendrup, der skal spille den frække, rødhårede pige fra Astrid Lindgrens berømte fortælling. Hun har været ved Nyborg Voldspil siden 2014. Hun var blandt andet danser i årets sommerforestilling samt i Grease sidste år. Hun har igennem en del år arbejdet i regiet og været med i Bastionens rockmusical.

Nanna Tipsmark dukkede op til audition på Pippi, fordi hun - som hun selv siger - ville fortryde, hvis hun ikke gjorde det. At hun så fik rollen, kom som en stor overraskelse.

- Jeg havde slet ikke regnet med at få rollen, så det var en hel vild følelse, jeg havde i kroppen, da de ringede og sagde, at jeg fik den. Det var en stor forløsning på den spænding, jeg havde gået rundt med, fortæller hun.

Nanna Tipsmark og to andre piger var endda blevet hevet til en ekstra audition, fordi instruktøren og holdet bag stykket skulle være helt sikre på at finde den rigtige.

- Det er en krævende rolle både fysisk og sang-mæssigt, så det skulle være en person med noget pondus, siger instruktør Jesper Dupont.

Han mener dog, de har fundet den helt rigtige.

- Nanna har en blanding af noget barnligt, samtidig med at hun også har noget power og et glimt i øjet. Vi kunne sætte flueben ud for alle parametre, vi søgte efter, siger Jesper Dupont.

Nanna Tipsmark glæder sig til at prøve kræfter med hovedrollen.

- Jeg tror, jeg kommer til at lære meget ved at skulle arbejde sammen med så mange dygtige mennesker.

Men hun er også lidt spændt på pludselig at skulle være den bærende rolle.

- Jeg er lidt bekymret for at have sådan en stor rolle. Det hele hænger på mig, hvis noget går galt. Men jeg snakkede med Jesper Dupont forleden, og han beroligede mig meget, siger Nanna Tipsmark.

Flere kendte ansiger

Der er flere kendte ansigter fra tidligere forestillinger på de besatte roller i vinterforestillingen.

Jens Jepsen, der blandt andet gjorde sig som Cosmo Brown i den seneste sommerforestilling og som kongen i Jul på slottet, har fået rollen som Pippis far - Kaptajn Langstrømpe.

- Han er den store sørøver, som har sejlet på alverdens have. Han er det hjertevarme, kærlige menneske, som Pippi ser op til. Og af statur er han en med pondus og fylde. På mange måde passede Jens lige ind, siger Jesper Dupont.

Derudover skal Jens Jepsen også spille den ene af de to betjente Kling og Klang. Den anden betjent spilles af Benjamin Nielsen, der også var med i Singin' in the rain. Han vandt desuden prisen som årets muse ved Nyborg Voldspils prisoverrækkelse.

Den sure lærerinde, der hele tiden vil irettesætte Pippi, spilles også af en gammel kending, nemlig Vivian Birk Kristiansen.

- Der er altså en blanding af nogle af de gode gamle, og så er der en masse nye, siger formand for Nyborg Voldspil Jesper Bech Madsen.

Læseprøverne på Pippi starter den 2. september. Forestillingen spiller fra 16. november til og med 9. december.

Rollerne er besat: Voldspillet har fundet deres Pippi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce