Røde lygter til Kim Larsen på Den Grønne i aften

Kim Larsen & Kjukken giver koncert på Den Grønne i Nyborg, torsdag 28. juni. Der er forlængst udsolgt. Arkivfoto: Robert Wengler

Røde lygter til Kim Larsen på Den Grønne i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Larsen & Kjukken spiller torsdag på Den Grønne i Nyborg. Alle billetter er forlængst revet væk til nationalskjaldens comeback.

Nyborg: Kim Larsen er tilbage i Nyborg sammen med sit trofaste band, Kjukken. Troubadouren har efter sin sygdomspause fra scenerne landet over taget hul på en sommerturné, som han indleder i Nyborg, torsdag 28. juni.

Her spiller han på et af landets hyggeligste spillesteder, nemlig på Den Grønne. Og der meldes alt udsolgt til koncerten, der indledes klokken 20.

Nyborgensere og andre Kim Larsen-tilhængere i alle aldre og afskygninger kan forhåbentlig se frem til at opleve Kim Larsen & Kjukken i en forrygende spilleform. Det samme gælder publikum i vore nordiske broderlande, Norge og Sverige, som Kim og vennerne også besøger på turnéen.

Senest med udgivelsen af det platinsælgende album Øst For Vesterled fra 2017 slog Larsen sin position som en generations sangskriver fast. Det blev af anmelderne kaldt Larsens stærkeste udspil i mange år.

Men så kom sygdommen, og koncerten er første mulighed for at bevise, at han igen har energi og overskud til at spille.

Kim Larsen startede sin karriere som sanger og sangskriver i 1968, og i 1973 kom hans første soloplade, kæmpesuccesen "Værsgo".

I mange år handlede det om Gasolin, men siden 1995 har Kim Larsen arbejdet tæt sammen med spillekammeraterne i Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard, guitar, Jørn Jeppesen, guitar, Jesper Haugaard, bas, og Jens Langhorn, trommer.

Røde lygter til Kim Larsen på Den Grønne i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce