Røde hug til regeringen

70 - 80 mennesker var mødt op til 1. maj taler foran rådhuset i Nyborg.
Foto: Erling Lundemann

Røde hug til regeringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: Der var ikke mange pæne ord om den nuværende regering i dag, hvor der blev holdt 1. maj-taler på parkeringspladsen foran rådhuset i Nyborg. Det var der nok heller ikke så mange af de omkring 70-80 mennesker, som var mødt op til fadøl under de røde faner i det opstillede telt, der havde forventet.

LO- og 3F-formand på Østfyn, Jan Malling Jensen, bød omkring klokken 12.30 velkommen, og derefter gik Socialdemokraternes spidskandidat til borgmesterposten, Erik Christensen, på talerstolen til klapsalver fra 1. maj-deltagerne.

Ude med riven

- Efter næsten otte år med borgerligt styre er det efterhånden gået op for de fleste, at vores velfærdssamfund er ved at forbløde, lød den kontante udmelding fra Erik Christensen.

Regeringens skattelettelser, kommunalreformen og privathospitalerne fik også skarpe ord med på vejen fra borgmesterkandidaten.

SF’s byrådsmedlem Knud Theil Nielsen, som overtog talerstolen, var også ude med riven efter kommunalreformen. Fælles for de to var også, at Nyborg Kommunes besparelser blev kraftigt kritiseret.

Efter talerne kunne de fremmødte nyde øl og livejazz fra Erik Sørensen & Co. under de røde faner.

Røde hug til regeringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce