Risikerer sag: Kandidat for Nye Borgerlige beskylder byrådet for korruption

Vibeke Ejlertsen (nummer to fra højre) reagerede kraftigt på Kasper Mejlhedes beskyldninger om korruption i Nyborg Kommune. Foto: Yilmaz Polat

Risikerer sag: Kandidat for Nye Borgerlige beskylder byrådet for korruption

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mod slutningen af Fyens Stiftstidendes vælgermøde tirsdag, blev Nye Borgerliges eneste kandidat i Nyborg, Kasper Mejlhede, rodet ud i en kontroversiel anklage mod hele byrådet.

Nyborg: Fyens Stiftstidendes vælgermøde på Bastionen, der ellers var forløbet uden overdreven dramatik, fik sig en bemærkelsesværdig afslutning. Melissa Meulengracht, der stiller op for Enhedslisten, men tirsdag aften var blandt publikum, havde læst Kasper Mejlhedes kandidatbeskrivelse af sig selv på TV 2 Fyns hjemmeside. Den fik hende til at spørge Nye Borgerliges eneste kandidat i Nyborg Kommune, hvad han mener med at:

"Der er brug for folk, som tør stille sig op mod pampervældet, og som ikke er syltet ind i den almindelige korruption som præger vores bystyrer".

Kasper Mejlhede svarede, at der er alt for meget korruption og pamperi generelt i samfundet. Det fik ordstyrer Kasper Riggelsen til direkte at spørge ham, om korruption også er et problem i Nyborg.

- Det forekommer i ganske mild grad i Nyborg Kommune, svarede Kasper Mejlhede.

Det vil jeg meget gerne se beviser for, ellers får du en sag på halsen. Og det mener jeg faktisk. Man kan ikke stå og beskylde et byråd for korruption. Det er en meget alvorlig anklage.
Vibeke Ejlertsen (S)

Vil se beviser

Udtalelsen vakte ikke bare umiddelbare reaktioner blandt de cirka 150 fremmødte på stolerækkerne. Også Socialdemokratiets borgmesterkandidat, Vibeke Ejlertsen, reagerede hurtigt. Hun har siddet i Nyborg Byråd ad tre omgange og ville ikke sidde sådan en beskyldning overhørig.

- Det vil jeg meget gerne se beviser for, ellers får du en sag på halsen. Og det mener jeg faktisk. Man kan ikke stå og beskylde et byråd for korruption. Det er en meget alvorlig anklage, sagde Vibeke Ejlertsen.

Kasper Mejlhede fortalte ikke konkret, hvad hans anklage gik på. Hvis Vibeke Ejlertsen står fast, skal han nu til at finde ud af, hvordan han vil bevise de hårde beskyldninger. Ellers risikerer han at få en politisag på nakken.

Risikerer sag: Kandidat for Nye Borgerlige beskylder byrådet for korruption

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce