Rigtig beslutning at afbryde "Evita"-forestilling


Rigtig beslutning at afbryde "Evita"-forestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med det voldsomme tordenvejr, der brød ud, kort efter at Nyborg Voldspil var gået i gang med aftenens forestilling på "Evita" i går, var det en rigtig beslutning at stoppe.

- Vand på scenen er farligt for skuespillere og dansere. De kan falde og slå sig meget, siger Anette Leisner fra voldspillet.

Hun var selv på voldspilpladsen, da uvejret brød løs.

- Op til starten klokken 20 kunne vi godt fornemme, at der nok ville komme noget regn. Vi havde fået at vide, at vi kunne vente én millimeter regn. I min regnmåler her til morgen er der 19 millimeter, siger hun.

- Da det blev ved med at regne, kunne vi ganske simpelt ikke gennemføre forestillingen med 55 gennemblødte aktører. Heller ikke for publikum var det rart. Regnen, lynene og tordnen tog helt fornøjelsen.

Jørgen Dyhrberg, der er næstformand i voldspillets bestyrelse, henviser også til, at der er et hensyn at tage til både aktører og udstyr, når det begynder at lyne så kraftigt.

- De mikrofoner, skuespillerne bærer, er faktisk små antenner, som kunne tiltrække lyn. Lydanlægget til fere hundrede tusinde kroner fungerer også ved en antenne, siger han.

De godt 800 tilskuere får tilbud om at bytte billetterne til en anden forestilling. Da der spilles frem til og med næste søndag, er der gode muligheder for at rumme de alle på andre aftner. Ombytningen kan ske ved henvendelse til voldspillets billetkontor i dag fra klokken 17.

Regnaflysninger er sjældne på Nyborg Vold. Anette Leisner siger, at hun har været med i syv år og husker kun tre forestilligner, der har måttet stoppes på grund af regn.

Rigtig beslutning at afbryde "Evita"-forestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce