Interessen for at opleve den danske sangerinde og sangskriver Ester Brohus er stor. Således har kulturhuset Langtved Forsamlingshus kun få billetter tilbage til koncerten med Ester Brohus og hendes band på fredag den 9. februar.

En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Det er levende fortællinger fra de mange koncerter indenfor murene i de danske fængsler, fra rejserne til USA og fra livet som sangskriver.

Gennem sin 30-årige karriere har hun fundet inspiration til sine numre gennem de mange skæbner, hun har mødt på sin vej, og hun formår at binde fortællingerne sammen i et musikalsk univers, hvor hun med stædighed holder fast i sine rødder: Country og folk.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.