Nyborg: Der kan gå op til to-tre uger, før politiet har klarhed over, hvad det helt nøjagtig fik en 38-årig mand til at påkøre en bil med et ældre ægtepar på Gl. Torv i Nyborg lørdag eftermiddag. Den 38-årige var trukket over i den forkerte vognbane, og politiet mistænker ham for at have været påvirket af stoffet eller lignende.

Derfor blev manden bedt om at afgive en blodprøve - noget, han i første omgang protesterede over. Nu venter man så på resultatet af prøven. Der skete i øvrigt kun materiel skade i forbindelse med påkørslen.

Dagen forinden stoppede politiet en 56-årig mand fra København på den fynske motorvej, fordi hans kørsel "påkaldte sig opmærksomhed". Også han blev bedt om at afgive en blodprøve. Den 56-årige er tidligere dømt for spirituskørsel, og politiet valgte derfor at konfiskere bilen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
1
Påvirket af stoffer: 38-årig påkørte ældre ægtepar

Påvirket af stoffer: 38-årig påkørte ældre ægtepar