Restauratør retur til Nyborg


Restauratør retur til Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Fredag den 15. oktober åbner den 39-årige Tove Jensen fra Århus restaurant/cafe' i det, der tidligere hed Rådhusarkaden i Nørregade i Nyborg. Det bliver en såkaldt Pianobar, der holder åbent fra frokost til midnat.

Pianobaren får indgang fra Nørregade, og der bliver plads til 75 gæster. Her skal folk kunne spille pool og billard, og indimellem står den på musikalsk underholdning.

- Jeg kunne godt tænke mig at skabe nogle vise-verse-aftener, fortæller Tove Jensen, der glæder sig til igen at blive nyborgenser. Hun har nemlig familie i byen og har boet ved Storebælts kyst i 15 år. I dag driver hun sammen med gemalen Carsten Jensen restaurant Guldborg på Vesterbrogade i Århus. Den restaurant skal sælges, så parret udelukkende kan koncentrere sig om at gøre Pianobaren til en succes.

Det er ikke meningen at Pianobaren skal være en spiserestaurant. Men der vil blive serveret en let frokostanretning og småretter samt kaffe, te, øl, vin og vand.

I det nye oplevelsescenter i Nørregade bliver der også plads til otte bowlingbaner, og idemanden bag oplevelsescentret, Lars Nørgaard, fortæller, at der allerede har henvendt sig mange bowlingspillere, der vil sikre sig baner.

Endelig er Østfyns nye lokale radiostation allerede indlogeret i centret, der også får plads til en solklinik og et stort, fælles torv, hvor der indimellem også skal være underhodning.

Restauratør retur til Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce