Rekordernes voldspil

Sådan ser rekordstort publikum ud på Nyborg Vold. Da Grease blev spillet for sidste gang lørdag aften var 1371 mennesker til stede. Foto: Palle Gram/Nyborg Voldspil.

Rekordernes voldspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag var sidste aften på Nyborg Vold med forestillingen Grease. Et rekord-stort publikum sagde farvel til en stor succes.

Nyborg: Stemningen på Nyborg Vold var helt i top, da musicalen Grease gik over scenen sidste gang lørdag aften.

Alle stole på tilskuerpladserne var igen fyldt helt op, og der var sat ekstra stole ind flere forskellige steder for at få plads til alle. Faktisk var der tale om det største publikum til en enkelt forestilling de seneste 21 år. 1371 fulgte ungdomsdramaet og hørte de kendte rock-sange på en aften, hvor Nyborg Voldspil endnu engang slap for regn.

Som tidligere nævnt er voldspillet i år en rekordforestilling med 23.252 solgte billetter - også det bedste resultat i 21 år.

Formanden for voldspillerne, Jørgen Dyhrberg kan dårligt forklare, hvorfor succesen med Grease blev så massiv:

- Jeg har faktisk ikke nogen eksakt forklaring. Men Grease rammer bredt aldersmæssigt, og vi har set mange unge blandt publikum. Og vi har endda oplevet grupper af unge, der er mødt op i tøj, der passer til forestillingen, så der er blevet sådan lidt Grease-hipe ud af det.

- Og måske har det spillet ind, at Grease jo fik en revival sidste år, da forestillingen turnerede rundt i landet med Silas Holst i hovedrollen, siger Jørgen Dyhrberg.

Når det går dårligt på Nyborg Vold, får vejret som regel skylden. I år har vejret som bekendt været meget skiftende, men voldspillerne slap næsten for regn under forestillingerne. Kun to gange regnede det lidt på skuespillere og publikum.

Den sidste forestilling endte i øvrigt, som den skal. Blandt andet med at alle medvirkende på scenen, bag scenen, i kaffevognen og så videre kom op på scenen og blev hyldet.

Fakta
Aftenen efter sidste forestilling holdt de aktive bag årets forestilling på Nyborg Vold fest.Traditionen tro var der hæder til dem, der havde ydet noget helt særligt.

Årets voldspiller bag scenen: Ingrid og Bent Jensen, som har styret det store spisetelt flere år i træk med succes og god stemning.

Årets voldspiller på scenen blev Frederikke Dencker Rasmussen, voldspiller gennem 10 år, der beskrives som dygtig, kammeratlig, social og hjælpsom. 

Årets Muse tildeles traditionen tro helt enerådende af instruktøren, altså Daniel Bohr: Han valgte Majbrit Frederiksen, leder af systuen.

Rekordernes voldspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce