Refsvindinge suser ind i fremtiden

Tv-forbruget i Danmark går fra gammeldags flow-tv til streaming, hvor seeren selv bestemmer tid og sted for at se en udsendelse. Antenneforeningen i Refsvindinge er med på beatet med nye tilbud til folk i området, der bare ønsker hurtigt internet og ingen pakker. Arkivfoto.

Refsvindinge suser ind i fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Refsvindinge Antenneforening indgår ny aftale med Energi Fyn, som sikrer, at streaming- og internet kunder også opnår fordele i foreningen. Åbent hus mandag i forsamlingshuset.

Refsvindinge: Fra 1. oktober træder ny aftale i kraft mellem Energi Fyn og Refsvindinge Antenneforening.

Det betyder, at man som internetkunde med ønske om streaming-tjenester nu kan opnå fordele med foreningens medlemskab.

- Det er nyt i vores aftale, at vi tilbyder rabat på både internet og tv produkter. Samtidig er det også muligt, at kunden frit kan vælge om man ønsker internet, tv eller begge dele. Jo flere produkter man samler, jo mere rabat opnår man derfor, når medlemskabet på 10 kroner er betalt, skriver foreningen i en pressemeddelelse. Dette tilbud og anden information kan man høre meget mere om på det åbent hus arrangement, som afholdes i Refsvindinge forsamlingshus mandag d. 9. september klokken 16-20.

Her kan man møde og stille spørgsmål til bestyrelsen for Refsvindinge Antenneforening og repræsentanter fra Energi Fyns Bredbåndsafdeling.

Fibernet: Nul kroner

For at kickstarte den nye aftale er der lavet aftale med Energi Fyn om, at beboere i foreningens dækningsområde kan få etableret fibernet til en etableringspris på 0 kroner. Man skal dog binde sig til 6. måneders internet abonnement ved oprettelsen. - Det er utrolig glædeligt for Refsvindinge og omegn at foreningen fortsat har en løsning som skaber konkurrence på pris og indhold i forhold til de private tv leverandører, siger formand Christian Hein.

- For 7 år siden var foreningen utrolig tæt på at måtte give op og lukke helt ned. Det er derfor glædeligt, at vores leverandørskifte gør, at vi nu er i den situation, at foreningen tilbyder tv signaler i høj digital kvalitet til hele Refsvindinge og omkringliggende landsbyer, tilføjer formanden.

Refsvindinge suser ind i fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce