Publikums-rekord på Ørbæk Marked

Gøglerbryllupet er aflyst på grund af slåskamp mellem landevejens fejende svende. FOTO: POUL MADSEN

Publikums-rekord på Ørbæk Marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ØRBÆK: Aldrig før har der været så mange mennesker på Ørbæk Marked. Omkring 40.000 har ind til videre lagt vejen forbi de mange kræmmerboder og øltelte med underholdning.

- Det overstiger simpelthen alt, hvad vi har set før. Faktisk er vi nået dertil, hvor vi ikke har plads til flere, siger formand for Ørbæk Marked, Mogens Lorenzen.

Han er ikke i tvivl om, at det er hovednavnet Shu-bi-dua, som spillede fredag, der har trukket mange folk af huse. Helt hvor mange, der kom til koncerten, har han ikke tal på, men folk stod i en tyk rand ud af teltet, hvor shubberne spillede.

Bagefter var der også et farligt arbejde med at rengøre scenen for kiks, som publikum havde smidt op som hyldest under sangen Hvalen Valborg.

- Det svinede simpelthen over det hele. Men det var en rigtig god fest for hele familien. Nogle gange kunne man slet ikke høre Michael Bundesen synge, fordi han blev helt overdøvet af publikum, siger Mogens Lorenzen.

Han er også selv stor fan af Shu-bi-dua og glæder sig over, at det lykkedes at få bandet til Ørbæk.

- Det er klart, at sådan noget koster mange penge, som vi ikke får igen. Men hvis der ikke bliver det store overskud i år, er vi også fint tilfredse. Så har vi markeret 25 års jubilæet, og det skal der være plads til, siger Mogens Lorenzen.

Han mener, at vejret også har haft stor indflydelse på det høje besøgstal, selv om det langt fra har været sol og sommer hele tiden.

- Godt markedsvejr er, når det ikke er så varmt, at folk i stedet tager til stranden, men heller ikke så koldt og regnfuldt, at de bliver hjemme. Der har vi ind til videre været heldige, siger Mogens Lorenzen.

Publikums-rekord på Ørbæk Marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce