Publikum vil gerne se "Evita"

Publikum er tilsyneladende spændte på at overvære "Evita". Det tyder forsalget på. Her Tue Fabricius (i midten) som den kvindebedårende tangosanger Magaldi, som unge Eva Duartes formår at udnytte.
Foto: Ole Friis

Publikum vil gerne se "Evita"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Voldspillerne selv har store forventninger til årets forestilling på volden, musicalen "Evita". Men det har publikum faktisk også. Til stor glæde for aktørerne og voldspillets bestyrelse.

Det er det vigtige billetsalg, det drejer sig om. Jesper Nielsen, der selv er med i forestillingen, men som også er i bestyrelsen for voldspillet, kunne på premiereaftenen fortælle, at der på det tidspunkt var solgt 10.078 billetter.

- Det er flere end ved premieren på "Atlantis", fortalte han.

Når forestillingen for to år siden bliver brugt som målestok, skyldes det, at den blev set af over 16.000 tilskuere og derfor gav voldspillet et pænt overskud. Så det er der også håb om, at "Evita" kan, hvis ellers vejret de næste tre ugers tid arter sig og ikke byder på alt for mange regnbyger til friluftsspillet.

Et magisk tilskuertal er 16.000. Når så mange har løst billet, er voldspillerne sikre på, at økonomien balancerer. I spilleperioden kan der sælges over 22.000 billetter, så chancerne for at overvære forestillingen er fortsat store, understreger Jesper Nielsen.

Publikum vil gerne se "Evita"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce