Nyborgenserne får i dag, torsdag, en mulighed for at spørge regionsformand Stephanie Lose (V) og næstformanden Poul-Erik Svendsen (S) om spareplanerne for Nyborg Sygehus.

Det sker, når Fyens Stiftstidende og Nyborg Kommune i fællesskab arrangerer et borgermøde i Nyborghallerne.

Til gengæld bliver den planlagte bustur til regionens hovedkvarter i Vejle den 29. februar ikke til noget. Det er nemlig ikke lykkes at sælge så meget som en eneste billet, og turen er derfor aflyst, oplyser Anette Sørensen, der er talsperson for protestgruppen.

Hun ærgrer sig over den manglende opbakning til aktionen. Omvendt glæder hun sig over, at gruppen kan overrække mere end 10.000 underskrifter til regionsrådets formand.

I aften kan du følge debatten på borgermødet på Fyens.dk, hvor vi løbende vil bringe opdateringer. Mødet starter klokken 19 og varer frem til cirka klokken 21.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
1
Talsmand for protestgruppe: Blandede følelser efter borgermøde

Talsmand for protestgruppe: Blandede følelser efter borgermøde

1
13.000 underskrifter: Se alt om stort sygehus-møde i Nyborg

13.000 underskrifter: Se alt om stort sygehus-møde i Nyborg

Læger: Udbyg sygehuset i Nyborg

Læger: Udbyg sygehuset i Nyborg