Professionel information fra rådhuset


Professionel information fra rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medarbejderstaben i Nyborg Kommune skal udvides med en ny stilling, hvis det står til Ad hoc-udvalget vedrørende erhverv, handel og turisme.

Det ønsker, at der bliver ansat en kommunikationsmedarbejder, som skal være med til at brande Nyborg Kommune.

- Nu skal vi have organiseret, hvordan vi fortæller alle de historier, der er i Nyborg Kommune. Det skal vi have en professionel til at gøre.

- Det er ikke altid let for dem med historierne, for hvordan får man dem kanaliseret ud, så det ikke bliver en omgang hælden vand ud af ørene, siger Ulrik Nielsen (K), der er formand for Ad hoc-udvalget.

Ansættelsen af en kommunikationsmedarbejder er led i en større plan for brandingen af Nyborg Kommune.

- Visionsplanerne, de store linier og sloganet ligger klar, så nu skal vi til at bygge det op og have lavet en handlingsplan.

Selvom byrådet endnu ikke har taget stilling til, hvorvidt det er en god idé med en kommunikationsmedarbejder, så har Ad hoc-udvalget allerede gjort sig tanker om den måske kommende medarbejder.

- Det skal være en, der kan formidle. Det skal være en skrivende person, som har en journalistisk uddannelse. Vedkommende skal også kunne indgå i sekretariatet på en eller anden facon og så have kommunikationen som sit kerneområde. Hen ad vejen kan det blive en fuldtidsstilling, siger Ulrik Nielsen, der samtidig med syvtommersøm slår fast, hvad kommunikationsmedarbejderen ikke skal.

- Det er klart ønsket, at det ikke skal være en spindoktor, ellers vil der ikke være politisk opbakning bag stillingen. Hvis man vil have en spindoktor, må den til enhver tid siddende borgmester selv rode med det. Hvis der går politik i brandingen, har det ikke noget med konceptet at gøre, og så kan vi ikke styre det.

Hvis der er politisk opbakning til en kommunikationsmedarbejder, kan stillingen blive besat i slutningen af efteråret.

Professionel information fra rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce