Politikere på studietur: Delegation til tysk friluftsspil

De skøre riddere befolker Monty Python-forestillingen Spamalot, som er en del af indholdet i Nyborg-delegationens udflugt til tyske Tecklenburg over to dage med afrejse torsdag 30. august. Pressefoto.

Politikere på studietur: Delegation til tysk friluftsspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni politikere og embedsmænd på udflugt til Tecklenburg i Tyskland for at se friluftsteater og hente inspiration til fremtidens Nyborg Voldspil.

Nyborg: En delegation på ni politikere og embedsfolk fra Nyborg Kommune skal huske pas. For i dag torsdag drager de til tyske Tecklenburg på en todages tur. I den gamle historiske by, som ligger i omegnen af storbyen Bremen, er friluftsspillet en del af byens sjæl - akkurat som i Nyborg. Og her i Westfalen håber delegationen fra Nyborg at få et indblik i tyskernes måde at arrangere friluftsteater på under åben himmel.

- Det er Jesper Nielsen vores næstformand i udvalget, som har bragt ideen op. Og vi håber at kunne få en masse inspiration hos tyskerne, fremhæver formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Erik Rosengaard (V) om udflugten syd for grænsen.

Delegationen går ombord i bussen ved rådhuset torsdag klokken 7.30. Og knap syv timer senere ruller bussen efter planen ind i Tecklenburg. Om eftermiddagen venter et møde med folkene bag friluftsspillet, en middag og senere på aften friluftsforestillingen, "Spamalot" - en musikalsk komedie skrevet af folkene bag Monty Python.

Fredag formiddag, når Spamalot og morgenmaden har bundfældet sig, så er det tid til møder med repræsentanter fra friluftsspillet og de lokale myndigheder i byen. Og så går turen eller mod nord og Nyborg, som ifølge programmet venter ved 19-tiden,

Foruden medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget deltager en repræsentant fra Nyborg Voldspil, samt et medarbejder fra henholdsvis Teknik- og Miljøafdelingen, skole- og kulturafdelingen samt én fra direktionen.

Rejsen er anslået til at koste cirka 20.000 kroner.

Politikere på studietur: Delegation til tysk friluftsspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce