Politiet kan ikke finde pistolmand


Politiet kan ikke finde pistolmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Den 22. april 2003 ringede en nu 36-årig mand fra Bosnien på døren til en landsmand, der bor i en lejlighed på 1. sal i en opgang i Sprotoften.

Det var en mandens hustru, der åbnede døren, og den 36-årige forlangte at komme til at snakke med hendes mand.

Da manden kort tid efter dukkede op i døren sammen med sin 82-årige mor, truede den 36-årige ham med to pistoler. Han sagde:

- Hvis du ikke forlader Danmark, så skyder jeg dig.

Den skrækslagne mand ville vide, hvorfor han skulle rejse fra Danmark, men det ville pistolmanden ikke svare på. I stedet gik han ned ad trappen.

Kort tid efter hørte familien, at den 36-årige affyrede tre skarpe skud på parkeringspladsen foran opgangen, og så blev politiet kontaktet. Det viste sig, at det ene skarpe skud var gået gennem ruderne i en bil.

Manden med de to pistoler blev kort tid efter anholdt i sit hjem i Åparken. Efterfølgende nægtede han over for politiet, at han havde truet med at skyde sin landsmand.

Den 36-årige har flere gange været indkaldt til retsmøder, men han er aldrig dukket op. Det gjorde han heller ikke i onsdags. Politiet kan nemlig ikke finde ham, og ingen af hans landsmænd har kunnet oplyse, hvor han opholder sig. Så om han nogensinde kommer til at stå til regnskab for trusler på livet er et åbent spørgsmål.

Politiet kan ikke finde pistolmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce