Politiet advarer mod tricktyve


Politiet advarer mod tricktyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: En ældre dame på Dronningensvej i Nyborg blev fredag udsat for et tricktyveri. Det er ikke første gang, det sker, og derfor advarer politiet nu om, at et sigøjnerligende par - en mand og en kvinde - er på spil.

- Vi har fået sådanne anmeldelser før, og de går næsten altid ud over ældre mennesker. Hvis man ikke kender den pågældende person, der ringer på, så skal man ikke åbne døren, råder vicepolitikommissær Erik Maagaard.

Fremgangsmåden for tricktyveriet hos den ældre dame, der bor på Dronningensvej i Nyborg, var kendt. En mand skaffede sig adgang til hendes lejlighed, da han sagde, at han havde en nøgle og et skilt til hende, og at hun skulle kvittere for at få disse ting. Den ældre dame havde i første omgang kæde på døren, men da hun tog den af, skubbede manden hende til side og gik ind i køkkenet. Her åbnede han et skab, lagde sig på gulvet og sagde, at hendes rør var utætte. Han tømte også røret. Men da damen lagde sig ned ved siden af ham, forsvandt han lige så hurtigt, han kom. Dagen efter opdagede kvinden, at hendes smykker fra et smykkeskrin i et andet værelse var væk.

- Det tangerer næsten røveri, når han skubber hende fysisk væk for at komme ind, siger Erik Maagaard.

Den ældre dame mener at have set en kvinde sammen med manden, da han ringede på. Manden stjal ikke smykkerne, for han var sammen med damen hele tiden.

Manden beskrives som en sigøjnertype med overskæg. Det passer med beskrivelsen af en mand og en kvinde, der fredag udsatte en anden ældre dame på Dronningensvej for et tricktyveri.

Politiet advarer mod tricktyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce