Politiet: Undskyld vi ikke kom

Hans Lauritz Aaby har haft indbrud i sin bolig på Harevænget i Nyborg. Genboen så gerningsmændene i huset og ringede til politiet. Men de kom ikke før dagen efter. Nu beklager Fyns Politi, at de ikke reagerede hurtigere.
Foto: Jørgen Hansen

Politiet: Undskyld vi ikke kom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi beklager nu, at de ikke reagerede på en anmeldelse om et indbrud i Nyborg, hvor fire indbrudstyve i ro og mag tømte et hus natten til søndag.

Til trods for, at en nabo anmeldte at der var et indbrud i gang, så kom politiet først dagen efter.

- Fyns Politi har foretaget en nærmere analyse af omstændighederne omkring anmeldelsen og i forhold til politiets disponering i sagen. Vi skal på den baggrund oplyse, at der ikke må herske tvivl om, at anmeldelser om indbrud har høj prioritet. I forhold til den konkrete anmeldelse skulle der således også have været sendt politipersonale til opgaven, så hurtigt, som muligt, skriver politiinspektør Bjarne Sørensen i en pressemeddelelse.

- Når det alligevel ikke skete, skal det blandt andet ses i lyset af, at der på det pågældende tidspunkt var meget travlt i politikredsen, idet politiet havde foretaget udrykning til personfarlig kriminalitet, trusler om selvmord, eftersøgning af en bortgået 13-årig pige samt indbrud.
 
- Der skal imidlertid ikke være tvivl om, at politiet skulle have foretaget en hurtigere udrykning med henblik på at optage anmeldelsen om indbrud i den konkrete sag.  Jeg skal beklage, at dette ikke skete, skriver Bjarne Sørensen.
 

Politiet: Undskyld vi ikke kom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce