Ullerslev: Torsdag udbrød der en mindre brand i en skraldespand på et drengetoilet på Vibeskolen i Ullerslev. Skraldespanden var lavet af plastik, og branden blev opdaget på grund af den fæle lugt, der bredte sig, fortæller skoleleder Karen Rasmussen. Hun var ikke selv til stede, men skolens ansatte håndterede situationen helt efter bogen og fik slukket ilden ved hjælp af et brandtæppe.

Dagen efter valgte skolelederen at ringe efter politiet, som mødte frem med en patrulje.

- Vi ringer altid til politiet, når sådan noget sker. Vi ved ikke, hvordan branden er opstået. Om det er sket af sig selv, eller om der ligger en bevist handling bag. Uanset hvad er det godt at få det undersøgt af politiet. Det er med til at sende et signal om, at vi tager den slags alvorlig, og samtidig kan det virke forebyggende, fortæller Karen Rasmussen.

Både ansatte og elever er blevet afhørt i sagen, men der er ikke mistanke til nogen konkret person, oplyser Fyns Politi.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.