Politi har droppet sag om brandstiftelse

Fire brandfolk fra Nyborg og fire fra Langeskov måtte natten igennem arbejde på at slukke ilden, da der sidste år i juni opstod brand i en villa midt på hovedgaden i Ullerslev. Arkivfoto: Nicolai Godvin

Politi har droppet sag om brandstiftelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedbrændt hus på hovedgaden i Ullerslev står der endnu, efter at der sidste år i juni udbrød en kraftig brand i stuen. Allerede samme nat blev en person anholdt og sigtet, men politiet betragter nu sagen som afsluttet.

Ullerslev: Et uhyggeligt syn. Sådan beskrev en af naboerne det, da der natten til den 15. juni 2017 udbrød brand i en toplans villa på Odensevej i Ullerslev. Allerede samme nat anholdte politiet en mand og sigtede ham for brandstiftelse. Selv om han blev løsladt senere samme dag, blev sigtelsen opretholdt.

Politiet vil fortsat ikke udelukke, at der blev anvendt brandbare væsker, og at den kraftige brand derfor var påsat, fremgår det af et skriftligt svar fra Fyns Politi til Fyens Stiftstidende. De kriminaltekniske undersøgelser af stedet har imidlertid ikke givet et klart svar på årsagen til branden. Kun at ilden formentlig er opstået i stuen og har spredt sig herfra til resten af huset. Det er også i stuen, at skaderne er størst.

På den baggrund har anklagemyndigheden vurderet, at der ikke var nogen sag mod manden, og sigtelsen mod ham er derfor droppet. Med andre ord betragtes sagen som afsluttet, oplyser politiet til avisen.

Familie er blevet genhuset

Tilbage står den udbrændte villa midt på hovedgaden i Ullerslev, der indtil for godt et halvt år siden rummede to voksne og et barn, men som i dag er ubeboeligt. Ingen af dem var hjemme, da branden opstod, og i dag er familien genhuset i Odense. Det fortæller den ene af husets to ejere, Sanja Mijailovic, der i mellemtiden er blevet mor til en lille ny, så familien nu er vokset til fire personer.

Forsikringsselskabet har godkendt branden som en skade, og man har haft en arkitekt til at hjælpe sig med at tegne et nyt hus.

- Lige nu venter vi på svar fra kommunens tekniske forvaltning, om vi kan få lov til at bygge det hus, vi gerne vil. Under alle omstændigheder skal det gamle rives ned, fortæller Sanja Mijailovic.

Lykkes det ikke at blive enig med kommunens folk, vil familien overveje at sælge grunden, oplyser hun.

Det var ikke kun brandfolkene, der fik travlt i forbindelse med branden i Ullerslev. Det samme gjorde kommunens miljøteam. Husets tag var nemlig lavet af asbest, og dele af det lå spredt ud over ejendommen og hos naboen. Det blev dog hurtigt samlet op.

Politi har droppet sag om brandstiftelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce