Politi anholdt 14 skyldnere i rap


Politi anholdt 14 skyldnere i rap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjælden politiaktion onsdag morgen

NYBORG: Politiet havde indkaldt seks mand ekstra på arbejde, da de tidligt onsdag morgen blev slået til og gennemført anholdelser af 14 skyldnere bosat i Nyborg Kommune.

Vicepolitikommisær Henrik Bjørch oplyser, at de 14 personer blev anholdt på deres bopæl - og herefter kørt til fogedretten i Nyborg, hvor de blev stillet til regnskab for deres økonomiske udestående med det offentlige.

- De 14, som vi anholdt, har gæld, som det ikke har været muligt at inddrive. De har ignoreret talrige henvendelser. De er udeblevet fra indkaldelser til fogedretten, de har ikke reageret på breve fra politiet, og de har heller ikke taget det alvorligt, da vi forkyndte dem personligt, at de risikerede at blive anholdt, forklarer Henrik Bjørch.

Sjælden aktion

Han siger, at det hører til sjældenhederne, at politiet rykker ud og gennemfører masseanholdelser af den art, som fandt sted tidligt onsdag morgen. Retsgrundlaget for at gennemføre aktionen var en såkaldt 'anholdelsesbeslutning' fra fogedretten.

- Folk mødte ind klokken halv seks og så kørte det ellers slag i slag indtil de anholdte blev bragt til fogedretten kl. 9. Jeg synes, at det forløb fint, og nu har vi fået tyndet godt ud i sagerne, siger Henrik Bjørch.

Politi anholdt 14 skyldnere i rap

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce