Kolonihavehuset, der natten til fredag brændte ned, var angiveligt påsat.

Meget tyder på, at branden i kolonihaven Engen i Nyborg natten til fredag var påsat. Det oplyser vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi, efter at en lokal patrulje har undersøgt stedet nærmere.

Samtidig har politiet haft lejlighed til at afhøre ejeren, der kunne fortælle, at han var en tur forbi kolonihavehuset ved midnatstid, og på det tidspunkt var der intet at se. Få timer senere, klokken 03.56, kom meldingen om brand.

- Huset er fuldstændig nedbrændt, men ejeren kunne fortælle, at der ikke var noget, der kunne brænde derude. Hverken en brændeovn, stearinlys eller andet. Derfor er der næsten kun den mulighed tilbage, at branden er påsat, siger vagtchefen.

Der var heller ikke indlagt el i huset, oplyser indsatsleder Jesper Rossen, der mødte frem som den første til nattens brand. På det tidspunkt var huset allerede overtændt.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
Brandfolk sendt til efterslukning i haveforening

Brandfolk sendt til efterslukning i haveforening

1
Nyrestaureret kolonihavehus brændte ned

Nyrestaureret kolonihavehus brændte ned