Plejecenter-debat: Formand efterlyser svar

Bent Guul mener fortsat, Nyborg Kommune har behov for et nyt, moderne plejecenter. Arkivfoto: Kasper Riggelsen

Plejecenter-debat: Formand efterlyser svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nyvalgte formand for Seniorrådet i Nyborg Kommune, Bent Guul, har et længere indlæg i Ældresagens lokalblad. Her er, hvad han skrev.

Skal Nyborg have et nyt og moderne plejehjem?

Svaret var ja, hvis borgmesteren efter den 21. november stadig hed Kenneth Muhs. Sådan lød aftalen den 16. november ved TV2 Fyns store vælgermøde på Nyborg Gymnasium.

Mange emner blev debatteret, blandt andet plejehjemsstrukturen. Her fremførte Dansk Folkeparti ved Carsten Kudsk et ultimatum over for Venstre. For at støtte Venstre i at få borgmesterposten igen, skulle Venstre love at medvirke til, at der inden for de næste 4 år bliver opført et nyt og bynært plejehjem på Havnen i Nyborg.

Det blev bekræftet af Kenneth Muhs og også af Venstres byrådsgruppe. Så kom valget den 21. november, Venstre gik frem og fik 13 mandater og dermed det absolutte flertal i byrådet. Dermed faldt Carstens Kudsks ultimatum til jorden. Kenneths Muhs havde ikke brug for DFs stemmer for at bevare borgmesterposten.

Hvad sker der nu med det moderne plejehjem, som Nyborg skulle have? Ja, det vides i skrivende stund ikke!! Ældre Sagens holdning er uændret. Vi synes, de ældre i Nyborg Kommune skal have og også fortjener et nyt, moderne plejehjem.

Med det stigende antal ældre og ikke mindst det stigende antal demente går Ældre Sagen ind for et nyt moderne plejehjem. Ældre Sagen vil gerne stille Nyborg Byråd et forslag, som går ud på at nedsætte en arbejdsgruppe bestående af politiske repræsentanter samt repræsentanter fra Seniorrådet og Ældre Sagen.

Målet for gruppen skal være at fastlægge visionerne for et nyt plejehjem. Gruppen skal have mulighed for at rådføre sig med eksperter inden for området. Gruppen skal afslutte sit arbejde med en rapport til byrådet med deres anbefalinger. Hverken Seniorrådet eller Ældre Sagen ønsker at deltage i det politiske spil, men ønsker udelukkende at repræsentere de ældres synspunkter. Kære Nyborg Byråd. Hvad er jeres holdning til dette forslag? Svar udbedes.

Plejecenter-debat: Formand efterlyser svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce