Plads til os alle


Plads til os alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat

Det er altid bemærkelsesværdigt, når en lokalpolitiker tager et initiativ. I FS oplyses, at hr. Ulrik Nielsen, konservativ byrådspolitiker, foreslår en øget turisttrafik med autocampere på området ved lystbådehavnen i Nyborg.

Før disse tanker bringes ud i livet, er der lige nogle faktorer, som burde bearbejdes af Teknik- og Miljøudvalget.

Som beboer i det, som nogle kalder "Bananen", bygningen som er beliggende på den gl. skibsværftsgrund, oplever jeg dagligt en trafik på Lystbådevej, som grænser til det livsfarlige.

På det meget smalle stykke vej fra vores gule husmur over til den lille, smukke frugthave med det røde stakit er der ca. tre meter.

På dette stykke vej op til ud- og indkørslen på Strandvejen parkeres lystigt af beboere og andet godtfolk på området i begge sider. Det samme stykke vej bruges af tunge lastvogne med store anhængere pålæsset tungt gods af forskellig art, store ølvogne, gående ældre med rollatorer, hunde med ejere, som skal luftes, hjemmeplejen, som går tur med handicappede, unge og ældre på cykel til og fra midtbyen, gennemkørende biler, som ønsker at "spare" lyskrydset på Dyrehavevej for at komme hurtigere til og fra arbejdet. Herudover er der et stigende antal hårdt tunede scootere og delvis udrangerede Puch Maxi-knallerter med defekte udstødningsrør, som lige skal køre forbi for at se, om vennerne har det godt længere ude i lystbådehavnen.

Al denne trafik er i voldsom stigning på dette lille stykke vej.

At der endnu ikke er sket nogen voldsom personskade kan undre, eller er der måske allerede sket en ulykke uden min viden?

Sikkerhedsmæssigt er det dybt uansvarligt ikke at gøre noget ved problemet nu.

Problemet kunne mindskes ved at gøre gennemkørsel med tung trafik besværlig, alternativt lukke vejen på midten.

Erhvervslivet kunne køre ind og ud igen via Dyrehavevej og beboerne i området benytte Strandvejen.

Som forholdene er nu, lever vi livet mere en farligt her på Lystbådevej, og vi kan næppe tåle en øget og uhæmmet trafik af såkaldte autocampere.

Plads til os alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce