Pengeregn over talentskole fra Nyborg

Nyborg har et særligt tilbud til morgendagens musicalstjerner. Det er tredje gang, skolen får støtte af Kulturstyrelsen. Arkivfoto: Laust Jordal

Pengeregn over talentskole fra Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturstyrelsen giver tilskud på 125.000 kroner til musicalelever

Nyborg: Slots- & Kulturstyrelsen har valgt at støtte MusicalTalentSkolen Nyborg med 125.000 kroner i sæsonen 2018/2019. Det er tredje gang MusicalTalentSkolen får støtte af Kulturstyrelsen, men det er det hidtil største beløb. MusicalTalentSkolen er forankret i Nyborg Ungdomsskole i samarbejde med Nyborg Musikskole, hvor musikskoleleder Anders Richard Pedersen har søgt midlerne. Han er naturligvis glad og udtaler i en pressemeddelelse:

- Det er virkelig en blåstempling af MusicalTalentSkolen Nyborg. Det betyder altså, at talentskolen er et kulturelt fyrtårn på Fyn, når det kommer til talentarbejde med unge skuespillere, dansere og sangere.

Også Talentskolens daglige leder, Jesper Nielsen, Nyborg Ungdomsskole, er meget tilfreds:

- Nu har vi samlet fået over 200.000 kroner af staten til at give vores elever mere sangundervisning og tilbyde dem bedre vilkår, så det er virkelig noget der rykker. Allerede i dag har vi to tidligere talentelever gående på Musicalakademiet i Fredericia og en enkelt på Statens Teaterskole i København, siger han.

Der startede 12 elever på MusicalTalentSkolens anden årgang i august 2016.

Skolen har seks timers holdundervisning pr. uge og en ugentlig sangtid i musikskolen.

De 125.000 kroner skal bruges på tredje årgang, der begynder til august. Inden da kan man nå at opleve den nuværende årgang, når denne 25. januar opfører den Tony-vindende Broadwaymusical "In the Heights", som handler om en gruppe unge latinamerikaneres svære liv i New York. /EXP

Pengeregn over talentskole fra Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce