Panel under beskydning på Strandvænget

Strandvænget i Nyborg.
Foto: POLFOTO/Jesper Dall

Panel under beskydning på Strandvænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Kritikken var til tider endog meget skarp, da der i aftes var stormøde om planerne for modernisering af Strandvænget.

Pårørende og forældre til beboere på Strandvænget er nemlig langt fra tilfredse med det udspil til modernisering af Strandvænget, som Region Syddanmark har fremlagt. Og den utilfredshed fik de rig mulighed for at få luftet på gårdagens dialogmøde.

De omkring 85 fremmødtes bekymringer og kritik gik mest på, , at planen ikke er lavet med udgangspunkt i beboerne, og at beboerne på Strandvænget ikke er i stand til at bo i egen lejlighed, som Regionens udkast foreslår.

- Hele planen bærer præg af, at vores behov gøres til beboernes behov. Men de har ikke de behov, vi har, og det er vi nødt til at lytte til.

- Hele den her proces gør mig usikker, for jeg ved ikke, hvor vi står. Hvem skal blive, hvem skal ud, og hvem skal beslutte det? Det gør mig utryg, og det synes jeg er ubehageligt, sagde en forældre til beboer på Strandvænget.

Samtidig var de pårørende bange for, at en flytning væk fra Strandvænget vil være en udhuling af beboernes pension, da de så vil have ekstra udgifter til transport og ledsagere, og at planen er begyndelsen på enden af Strandvænget.

- Først skal vi finde ud af, hvilken boligform vi skal have. Skal det være to-rums lejligheder, en samlet bebyggelse, spredt eller skal vi blive på Strandvænget, lød det blandt andet fra Region Syddanmarks socialdirektør, Anders Møller Jensen, der sammen med Carsten Lund, konstitueret leder på Strandvænget, Bente Gertz, Regionrådspolitiker, og Rose Olsen, leder af bostedet Vestegnen, udgjorde panelet.

Læs mere om mødet i Fyens Stiftstidende i morgen.

Panel under beskydning på Strandvænget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce