Palle Reimer tilbage i Nyborg

Palle Reimer er snart tilbage som ejendomsmægler i Nyborg.
Foto: Peter Leth-Larsen.

Palle Reimer tilbage i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg: At etablere en ny ejendomsmæglerforretning midt i en slem krisetid for branchen - det lyder som lidt af et paradoks.

Men det er ikke desto mindre den øvelse, som ejendomsmægler Palle Reimer er i gang med at udføre i Korsgade 18 i Nyborg.

Palle Reimer selv er ikke så bekymret for krisen og et boligmarked, som kører på absolut lavblus.

- Nu har jeg været ejendomsmægler i Nyborg siden 1972, og jeg har i løbet af de år oplevet adskillige kriser - så det tager jeg roligt. I øvrigt er den kundegruppe, som jeg handler med, almindelige mennesker, der egentlig har en fornuftig økonomi - krisen har jo især ramt spekulanterne og de større forkromede huse, som er blevet sat alt for højt, siger Palle Reimer.

Han solgte for omkring tre år siden sin Nyborg-forretning, og efter et smut omkring Højby flyttede han til Ærø og åbnede en ny forretning der.

Men når den nye Nyborg-filial åbner sidst på måneden, har Palle Reimer besluttet sig for selv at stå for driften og i stedet ansætte en ejendomsmægler på Ærø.

- Jeg har allerede fået omkring 25 huse til salg i Nyborg-området, og jeg ser et stort potentiale i området, fortæller Palle Reimer, der er rundet de 67 år.

- Folk siger godt nok, at jeg er tosset. Men jeg føler mig frisk til opgaven og har masser af energi, siger Palle Reimer.

Palle Reimer tilbage i Nyborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce