Palle Reimer, der senest gjorde sig bemærket som en af talerne ved demonstrationen for Nyborg Sygehus fredag, har officielt meldt sig ud af De Konservative.

I stedet er han blevet medlem af det nystartede parti "Nye Borgerlige", der har den mangeårige konservative Pernille Vermund i spidsen.

Over for Fyens Stiftstidende begrunder Palle Reimer sit partiskifte med, at De Konservative ikke er formået at komme igennem med partiets politik.

Heller ikke lokalt har man formået at markere sig, efter at partiet røg ud af byrådet ved det seneste kommunalvalg, lyder kritikken fra Palle Reimer. Selv peger han på valgforbundet med Enhedslisten i Nyborg Kommune som årsag til partiets deroute.

- Dette ville en rigtig konservativ aldrig gøre. Det kostede byrådspladserne dengang, skriver han i en e-mail til redaktionen.

Palle Reimer var blandt initiativtagerne til Østfyns Erhvervsforening, men også her meldte den ivrige læserbrevsskribent og debattør sig ud på grund af interne uenigheder.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.