Pædagoger i bevægelse


Pædagoger i bevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er sundt at bevæge sig. Og det er faktisk noget, man kan lære.

Det viser de bevægelseskurser for pædagogisk personale, der blev hodlt tre af i efteråret sidste år.

Nu får alle ansatte i daginstitutioner og skolefritidsordningerne i Nyborg Kommune tilbudt at komme på et seks timer kursus, der handler om motorik, motivation, leg og aktivitet.

Sundhedsudvalget i kommunen har sat 175.000 kroner af til at gennemføre kurser for alle ansatte, som ud over én-dagskurset, der holdes på egen institution, også får adgang til et opfølgende kursus fire måneder senere.

Det er organisationen DGI Fyn, der har gennemført de første kurser i efteråret, og det er også DGI Fyn, der kommer til at stå for kurserne for alle de pædagogisk ansatte.

- Evalueringen af de første kurser viser, at deltagerne havde fået meget ud af at være med. Det førte til, at børn, der ellers ikke er så aktive, blev involveret og deltog i aktiviteterne, fortæller Erik Rosengaard (V), der er formand for Sundhedsudvalget.

Evalueringen viste samtidig, at kurserne kunne blive langt mere effektive i institutionernes hverdag, hvis alle ansatte kom med på kursus.

- Så derfor har vi valgt at tilbyde alle institutioner kursus i egen institution, siger Erik Rosengaard, som også benytter lejligheden til at sige, at vil politikerne noget med sundhedspolitikken, gælder det om at satse. Og det er tilbud om bevægelseskurser til alle altså et udtryk for.

Pædagoger i bevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce