På nattetur i golfbil

Turen uden for golfbanen gik hårdt ud over golfbilen. Tegning: Gert Ejton

På nattetur i golfbil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KNUDSHOVED: Som altid, når der er tale om tyveri og hærværk, er det rigtig træls, og sådan også for Sct. Knuds Golfklub for tiden, hvor klubben må undvære den ene af banens to golfbiler.

I tidsrummet fra lørdag i sidste uge klokken 22 til tirsdag er golfbilen stjålet fra sin golfbil-carport ved siden af klubhuset. Tirsdag blev bilen så fundet i stærkt ramponeret stand ved stranden ved Hjejlevej.

Om det nu har været en broløber, der er kommet lidt sent og træt ned fra broen, eller nogen har skullet hjem fra en strandfest, det har Fyns Politi i Nyborg ikke nogen fornemmelse af. Tyveriet og hærværket på bilen er naturligvis meldt til politiet. Og resultatet er altså, at bilen nu er hos mekaniker til en gennemgribende reparation.

- Ledningerne til tændingssystemet er flået ud, det ene forhjul er ødelagt, og vi er bange for, at forakslen er knækket, siger forretningsfører Margit Madsen fra Sct. Knuds Golfklub.

- Det er jo en bil, der ikke ligefrem er terrængående, og der er buldret meget rundt med den, blandt andet har man jo kørt på grusstien fra Slipshavnsvej til Hjejlevej.

- Det er ærgerligt at få bilen stjålet. Vi mangler den jo i det daglige, og vi regner ikke med at se den før om en uges tid.

På nattetur i golfbil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce