På digital rejse med Fynbus

Nyborg Bibliotek lægger onsdag 26. april hus til, når Fynbus triller forbi og indvier offentligheden i trafikselskabets rejsehjemmel-system. Arkivfoto: Yilmaz Polat

På digital rejse med Fynbus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynbus ruller forbi Nyborg Biblioteks "Den Digitale Time". Her kan publikum få tips og tricks til selskabets tilbud og få svar på spørgsmål.

Nyborg: Fynbus lægger onsdag 26. april vejen forbi Nyborg Bibliotek. Mellem klokken 16 og 17 leverer selskabet tips til rutenettet, oplysninger om billet- og korttyper - herunder rejsekortet - samt priser, flextrafik/teletaxi og andet. Til lejligheden medbringer Fynbus også køreplaner på det fynske rutenet, informationsbrochurer, etuier til buskort med mere til de fremmødte.

I eftermiddagstimen kan publikum også få tips og tricks til selskabets tilbud og få svar på spørgsmål, som altid holder i kø. Det sker under bibliotekets "Den Digitale Time", som er et gratis tilbud fra Nyborg Bibliotek til alle, der ønsker hjælp til computer, smartphones og tablets.

Den Digitale Time finder sted alle torsdage i ulige uger fra klokken 16 til 17. Arrangementet er som altid gratis, så alle interesserede møder bare op på Nyborg Bibliotek.

Der bliver i øvrigt serveret kaffe og te undervejs på turen med Fynbus og den digitale virkelighed i den offentlige transport.

Der kan læses yderligere på hjemmesiden nyborgbibliotek.dk. /EXP

På digital rejse med Fynbus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce