På Lyøvej siger de nu: CarPeople, goddag!

Holdet hos CarPeople på Lyøvej består af mekanikerne Mark Hansen og Jesper Bergguist (bagest), Charlotte Mortensen i salg og kontor og så indehaveren selv, Jens Drejer Hansen. Pr-foto

På Lyøvej siger de nu: CarPeople, goddag!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Automekaniker og bilforhandler Jens Drejer Hansen har ladet sit firma tilslutte kæden CarPeople.

Nyborg: Indehaver af autoværkstedet og bilforhnadlignen på Lyøvej 12 i Nyborg, Jens Drejer Hansen, har fra årsskiftet valgt at lade sit firma indgå i autoværkstedskæden CarPeople.

- CarPeople er længst fremme på det digitale område, og det efterspørger bilejerne i højere og højere grad. Det er en opgradering af vores service, at vi går med i CarPeople, siger Jens Drejer Hansen.

Med kæden CarPeople følger der høje krav fra kædekontoret til nye værksteder. Det passer kun Jens Dejer Hansen godt:

- Vores mission er at være Østfyns førende værksted både inde for teknik og kundetilfredshed.

Alle værksteder i CarPeople har online serviceplatform. Herfra har bilejerne direkte adgang til værkstedets plannersystem (kalender) og kan bestille service, stenslagsreparationer eller andet, hvor og hvornår det passer dem. Samtidig er prisen på de bestilte ydelser kendt på forhånd.

Ud over at leve op til den standard, der følger med i kæden CarPeople, har det rutinerede værksted en række fordele.

- Vi har det nyeste udstyr inden for blandt andet bremsetest, og vi kan testprinte firhjulstrukne biler. Desuden kan vi foretage hjuludmåling og håndtere sikkerhedssystemer som adaptive fartpiloter og kameraer, der forebygger ulykker, anfører indehaveren.

CarPeople
CarPeople er en kæde af autoriserede autoværksteder og bilforhandlereDer er i dag 25 firmaer i kæden, tre af dem ligger på Fyn, to i Odense-området og altså på Lyøvej i Nyborg.

De fleste CarPeople er i Jylland, mens der er fire i Nordsjælland og Københavnsområdet.

Da Skoda var en vittighed

Jens Drejer Hansen har drevet automobilværksted og bilforhandling på Lyøvej i over 30 år. Der er en grund til, at mange i byen først ved, hvem der tales om, når der bliver sagt "Jens Skoda." I en årrække var det daværende E.J. Automobiler autoriseret Skoda-forhandler, faktisk fra dengang, hvor landet var plaget af de ofte ualmindeligt vandede Skoda-vittigheder. Det anfægtede dog ikke den mekanikeruddannede Jens Dejer Hansen, som ufortrødent holdt fast ved bilmærket, som siden vandt ry som et bilmærke med solide, driftsikre og prisbillige biler. På et tidspunkt havde firmaet også forhandling af Fiat.

For to år siden betød skræpede udstillingskrav var Skoda-importøren, at Jens Drejer Hansen valgte at forlade statusen om autoriseret forhandler. Han anså det for omkostningstungt at udbygge udstillingsfaciliteterne i forhold til fortsat at drive autoværksted og forhandling af nyere brugte biler.

Det førte til, at Jens Drejer Hansen tilsluttede sig kæden Carepoint og altså nu er skiftet til CarPeople.

På Lyøvej siger de nu: CarPeople, goddag!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce