Forældre til knap 30 børn måtte finde alternative pasningsmuligheder, efter at der tidligt mandag morgen opstod kraftig røgudvikling i Børnehuset Ullerslev.

Ifølge indsatsleder Michael Hansen havde beredskabet i første omgang svært ved at finde årsagen.

Efter cirka en time fandt man frem til, at den skulle findes på loftet, hvor en motor i ventilationen var blevet overophedet.

Der har dog ikke på noget tidspunkt været tale om en egentlig brand, og risikoen for noget sådant har været minimal, fortæller indsatsleder Michael Hansen.

Alligevel er leder af institutionen Birgit Lund Hansen lettet over, at fejlen er opstået mandag morgen og ikke i weekenden.

Selv om institutionen holder lukket mandag, vil der dagen igennem være personale til stede, fortæller hun. Forklaringen er, at man er nødt til at lufte ud.

Senere mandag vil hun tage stilling til, om børnehuset kan åbne igen tirsdag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.

Mere om emnet

Se alle
Børnehuset Ullerslev: Lukket efter kraftig røg

Børnehuset Ullerslev: Lukket efter kraftig røg