Overlegen sejr til Østfyns HK

Østfyns HKs serie1-damer var overlegne i forhold til modstanderne fra Ollerup-Skerninge. Her er det Gitte Hels, der kæmper foran mål
Foto: Pia Brandt Godvin

Overlegen sejr til Østfyns HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Serie 1, damer, Pulje 2, Østfyns HK (2) - Ollerup/Skerninge G & IF (2) 29-7 (13-3)

Mens Østfyns HK’s Fynsserie-damer havde det svært mod Ollerup/Skerninge i deres kamp søndag, gik det helt anderledes nemt for klubbens serie 1-damer, da de stod overfor det sydfynske hold tidligere på eftermiddagen.

Hjemmeholdet startede flot med farligt angrebsspil og havde allerede efter blot 47 sekunder første scoringsforsøg. Det var dog først efter 3½ minut det lykkedes for Dorthe Skyttegaard at sende bolden sikkert i mål. Rikke Andresen fulgte hendes eksempel efter 6 minutter, og 2-0 føringen holdt til 9. minut, hvor gæsterne for første gang kom på måltavlen.

Med flot forsvarsspil og en smule held i kraft af, at udeholdets spillere havde mange skud på stolpen og over mål, skiftedes Skyttegaard og Andresen til at score mål det følgende kvarters tid - flere af dem på præcise afleveringer fra Mia Langæble - og først efter knap 22 minutter lykkedes det igen for Ollerup/Skerninge at ramme netmaskerne. Umiddelbart efter er det hjemmeholdets Gitte Hels, der sørger for kampen måske flotteste scoring, da hun sender bolden direkte i nettet mellem benene på gæsternes målvogter.

End ikke udvisninger til både Dorthe Skyttegaard og Gitte Hels i halvlegens sidste minutter sætter en stopper for holdets målfest, og med en pausestilling på 13-3 var der grund til at opretholde optimismen.

Østfyns HK’s kvinde i målet, den fattede og hurtige Jane Juul Bull, starter anden halvleg med en stribe nævneværdige redninger, og først hen mod slutningen af halvlegen, som hjemmeholdet sad fuldstændigt på, får Ollerup/Skerninge mere held med afslutningerne og leverer nogle hæderlige scoringer. Det ændrer dog slet ikke på, at Østfyns HK er kampens helt store vindere, ikke mindst takket være Dorthe Skyttegaard, der sørger for hele 15 mål! Rikke Andresen scorer fire af slagsen, Anna Holt, Gitte Hels og Mia Langæble hver tre og Sandra Jørgensen et enkelt.

Overlegen sejr til Østfyns HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce