Overfaldt tidligere kæreste foran retten


Overfaldt tidligere kæreste foran retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYBORG: Han var allerede stærkt ophidset, inden et retsmøde i går formiddags gik i gang. Retsmødet handlede om forældreretten til et fælles barn. Men det gik åbenbart helt galt, da retsmødet var slut efter små tre kvarter.

Ifølge Nyborg Politi gik den 40-årige mand, der bor i Ullerslev, nærmest amok, da han og ekskæresten kom ud foran retsbygningen. Den store mand tog pludselig fat i sin tidligere kæreste. Hun blev presset op imod en mur ved hjælp af mandens omfangsrige mave, hvorefter han først slog en knyttet hånd ind i muren lige ved siden af den skrækslagne kvindes hoved. Efterfølgende spyttede han hende i ansigtet og kaldte hende en luder. Så stak han af.

Den 35-årige ekskæreste anmeldte straks overfaldet til politiet. Men da betjentene nåede frem, var manden væk. Han er nu eftersøgt.

Hvad der fik manden til at gå amok efter retsmødet vides ikke. For mødet blev holdt bag lukkede døre. Noget tyder dog på, at han ikke var tilfreds med den afgørelse, der blev truffet i forældremyndighedssagen.

Den 40-årige mand blev i januar i år idømt 40 dages betinget fængsel for vold mod ekskæresten i deres fælles hjem i Ullerslev. Her skulle han bl.a. have trukket hende i håret og slået hende flere gange. Årsagen til opgøret var jalousi i forbindelse med utroskab.

Ifølge vagthavende hos Nyborg Politi er manden sigtet for vold samt ærekrænkende udtalelser over for sin tidligere kæreste.

Overfaldt tidligere kæreste foran retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce