Overfald på efterskole efterforskes som forsøg på manddrab

Politiet måtte forbi Efterskolen ved Nyborg to gange natten til søndag. Især anden gang var det i en alvorlig anledning. Foto: Kasper Riggelsen

Overfald på efterskole efterforskes som forsøg på manddrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi arbejder ud fra, at overfaldet mod en lærer på Efterskolen ved Nyborg natten til søndag var et forsøg på manddrab. Gerningsmanden er stadig på fri fod.

Nyborg: Politiet ved stadig ikke, hvorfor en mand gik til angreb på en efterskolelærer tidligt søndag morgen. Læreren havde netop opdaget, at manden var brudt ind for anden gang i løbet natten, da der opstod tumult, som endte med, at læreren blev stukket ned.

Fyns Politi efterforsker hændelsen som et forsøg på manddrab.

- Det, vi skal se, er, om vi kan løfte forsættet. Altså hvad hans hensigt var med at stikke kniven i ham. Men den (sagen, red.) er skrevet og efterforsket som forsøg på manddrab, siger vicepolitiinspektør og leder ved afdelingen for personfarlig kriminalitet, Henrik Justesen.

Signalement af gerningsmanden
- 25- til 35-årig mand, 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Lys eller meget bleg i huden og betegnes som "brugt", måske en misbrugstype.- Var iført en mørk jakke, muligvis med hætte.

- Talte dansk uden dialekt eller accent.

- Tabte en sko under det første indbrud, som er i politiets besiddelse. Den er blå og af mærket Rieker.

På fri fod

Manden vil desuden blive sigtet for indbrud af to omgange. Det første af disse fandt sted omkring klokken 02.30 natten til søndag. Politiet blev tilkaldt, og kom og aflagde rapport, inden gerningsmanden vendte tilbage til skolen få timer senere. I begge tilfælde opdagede læreren den ubudne gæst, men anden gang endte det i det voldsomme overfald.

Offeret er ikke i livsfare, og hans tilstand beskrives som stabil.

Fyns Politi leder stadig efter gerningsmanden, oplyser det mandag klokken 13.

Overfald på efterskole efterforskes som forsøg på manddrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce