Nyborg: Et enkelt vidne har indtil videre kontaktet politiet med oplysninger i sagen om overfaldet på en 17-årig pige lørdag aften klokken 20.15. Episoden fandt sted på en sti mellem Nyborg station og Christianlundsvej, hvor pigen blev væltet omkuld og sparket af gerningsmanden, som stjal hendes pengepung fra en taske.

Han forsvandt efterfølgende i retning mod banegården. Et vidne har set en mand løbe i området på gerningstidspunktet.

- Det tip skal vi have fulgt op på. Derudover er vi begyndt at afsøge området for videoovervågning for at se, om der er noget, der kan bruges. Pigen går fra Nyborg station, og der er videoovervågning på stationen, som vi har bedt om at få udleveret af DSB. Desværre er der lidt leveringstid, bemærker politikommissær Jack Liedicke, Fyns Politi.

Pigen blev overfaldet bag fra, men hvor længe gerningsmanden har fulgt efter hende, er uvist. Er det sket hele vejen fra stationen, kan billederne fra overvågningen bringe politiet et vigtigt skridt nærmere en opklaring. Gerningsmanden beskrives som mand, lys i huden, almindelig af højde, 17-30 år og iført mørkt tøj. Pigen fik mindre skader ved overfaldet.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.