Flere valgbannere er blevet udsat for hærværk de seneste dage. Det er blandt andre gået ud over Jan Reimer Christiansen (V), der allerede har oplevet af få spredt belastende materiale om sig selv.

Nyborg: Tirsdag kunne Fyens Stiftstidende berette, at en lang række valgplakater i Nyborg by var blevet udsat for hærværk. Og at der var blevet hængt plakater op af Jan Reimer Christiansen (V), som stillede spørgsmålstegn ved hans evner og troværdighed som politiker.

Jan Reimer Christiansen blev landskendt ved sidste kommunalvalg, fordi han væltede borgmesteren, da han skiftede fra Socialdemokratiet til Venstre 10 dage efter valget. Det er der vælgere, der stadig bebrejder ham for.

Nu er den så gal igen. Således har nogen skåret et valgbanner med Jan Reimer Christiansen over i to dele. Plakaten er placeret langs Odensevej på grænsen til Herrested og sidder på en bunke halmballer. Det vides ikke, hvornår hærværket har fundet sted.

Ikke det eneste tilfælde

Til gengæld står det fast, at næsten præcis det samme er sket på Skellerupvej i Ullerslev. Mange af de Venstre-kandidater, der stiller op ved kommunalvalget, har valgt at profilere sig selv med et valgbanner på halmballer. Og også i Ullerslev er et eksemplar blevet skåret i stykker. Her er det gået ud over et fællesbanner af Flemming Kjærulf og Stephanie Lohse.

Deres banner, der er lavet med henblik på valg til regionen, er ligeledes blevet skåret over i to dele. Den hændelse skal være sket mellem søndag og onsdag.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Valget for fire år siden: Partihopper taler ud

Valget for fire år siden: Partihopper taler ud

Det uopklarede "mord" på en borgmester

Det uopklarede "mord" på en borgmester

Tidslinje for kuppet i Nyborg

Tidslinje for kuppet i Nyborg