Striden om muren mellem nyopført feriebolig og skov­restaurant spidser til

Nyborg: Naturstyrelsen melder nu muren ved Restaurant Teglværksskoven i Nyborg til Fyns Politi.

Det oplyser styrelsen i et svar til Fyens Stiftstidende.

Naturstyrelsen har netop besigtiget muren mellem Restaurant Teglværksskoven og den omstridte feriebolig, der ligger på nabogrunden.

- Da muren fortsat står der, vil Naturstyrelsen inden for kort tid anmelde sagen til politiet, oplyser Nina Herskind fra Naturstyrelsen.

Begge bygninger er ejet af odenseaneren Jes J. Petersen, der hidtil har afslået af fjerne muren, før han kan sætte en anden afskærmning op imellem restaurant og ferieboligen.

Hvis ikke han får en tilfredsstillende løsning, overvejer han at pålægge forpagteren Rasmus Kirk helt at droppe udeserveringen på restauranten, har han tidligere oplyst til Fyens Stiftstidende.

Det er Natur- og Miljøklagenævnet, der har afgjort, at muren skal ned, fordi den er i strid med strandbeskyttelsesloven.

Muren skulle have været fjernet senest 1. oktober 2015.

Den opførte feriebolig er derimod godkendt.

  • Rasmussen_Ole_Frank_(2015)_018

    Af:

    Pt: Journalist på Fyens Stiftstidendes Nyborg-redaktion. Journalist på Fyens Stiftstidendes erhvervsredaktion fra 1997-2001. Redaktør samme sted fra 2001-2014. Tidligere souschef på Fyens Stiftstidendes samfundsredaktion og lokalredaktør på Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende i Nyborg. Diplomuddannelse i digital journalistik. Bosiddende i Nyborg. Gift. Medudgiver af det lokaljournalistiske satirske skrift Bæltsprutten, der er udkommet siden 1976. Fritidsinteresser: Løb, mountainbike og spinning.

Mere om emnet

Se alle
Muren i skoven står der endnu

Muren i skoven står der endnu

Mur-sag bringer udeservering i fare

Mur-sag bringer udeservering i fare

7
Afgørelse: Muren skal væk inden oktober

Afgørelse: Muren skal væk inden oktober