Og navnet er: Ørbæk Midtpunkt


Og navnet er: Ørbæk Midtpunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I aftes vedtog Ørbækhallens repræsentantskab nyt navn og nye vedtægter for den forening, der skal realisere drømmen om et fritids- og kulturcenter

Ørbæk: Så skal alle til at lære at sige Ørbæk Midtpunkt, når de lige skal et smut i hallen.

Repræsentantskabet for Ørbækhallen vedtog i går nye vedtægter, herunder navn, for den forening, der skal realisere Ørbæks gamle drøm om et kultur- og fritidscenter. Den eksisterende hal skal udbygges med blandt andet en hal mere med scenefaciliteter til teater og koncerter. Ørbæk Midtpunkt skal også gerne rumme fitnesscenter, lægehus, heldagslegestue til dagplejen og bibliotek.

Andre navneforslag var Ørbækhallerne, eller bare Hallen, for det siger folk jo, lød begrundelsen. Eller Bækhuset, fordi det engang lå på stedet. Et forslag var Ørbæk Multicenter, og på mødet blev foreslået Ørbæk Fritidscenter og Ørbæk Centrum.

Mogens Lorenzen, formand for Ørbækhallen, begrundede forretningsudvalgets og arbejdsgruppens forslag Ørbæk Midtpunkt:

- Firmaet, der søger fondsmidler for os, kalder Ørbæk Midtpunkt for et nærmest genialt navn. Det siger præcist, hvad det er, huset skal kunne. Og det spiller op til Nyborg Kommunes slogan om "midtpunkt for gode oplevelser," sagde han. Argumenterne var afgørende for forsamlingen.

Med navnevedtagelsen og en mere blød formulering omkring de kvalifikationer, medlemmer af den nye forenings bestyrelse skal have, foreslået af Nyborg Byråd, overgik Ørbækhallen til at være foreningen Ørbæk Midtpunkt, hvis medlemsgrundlag er langt bredere end det hidtidige repræsentantskab for hallen, som udelukkende har været sammensat af de foreninger, der bruger hallen.

Fremover kan alle og enhver blive medlem af Ørbæk Midtpunkt. Den nye bestyrelse, der først blev valgt efter redaktionens slut, skal nu gennemføre projektet. Et udestående er den kommunale økonomi. Det ellers vedtagede driftstilskud for i år er sparet væk. Ingen ved, om det kommer med på næste års budget. I Ørbæk tror de, at det gør det.

Og navnet er: Ørbæk Midtpunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce