Øvrige planer for transportcenter har ikke rykket sig

Sådan så arealet ud, før Carl's Jr. begyndte byggeriet af den nye restaurant i Nyborg ud mod Storebæltsvej. Her er det tydeligt, hvorfor det har været nødvendigt at sænke grundvandet, mens der bliver gravet i jorden. Retian Ejendomsudvikling har desuden lavet aftale med YX erhverv, UnoX og Wash World, men man har ikke opgivet at få plads til en dagligvareforretning. Foto: Michael Bager

Øvrige planer for transportcenter har ikke rykket sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Administrerende direktør i Retian Ejendomsudvikling, Jan Poulsen, håber fortsat på, at det med tiden vil være muligt at åbne ny dagligvarebutik i område ud til Storebæltsvej. Men det har lange udsigter.

Nyborg: Åbningen af en Carl's Junior burgerrestaurant bliver den foreløbige kulmination på udviklingen af det nye transportcenter i Nyborg. I efteråret 2017 åbnede YX Erhverv et tankanlæg for erhvervskunder, og det er planen, at det skal følges op et af UnoX-anlæg for privatbilister til højre for indkørslen fra Storebæltsvej samt to vaskehaller, som Wash World skal drive.

Den sidste del er der netop kommet nye tegninger for, men derudover er der ikke sket det hele store med hensyn til udviklingen af området siden nytår, fortæller administrerende direktør i Retian Ejendomsudvikling Jan Poulsen.

Direktøren håber dog fortsat, at man på længere sigt vil få tilladelse til også at åbne en dagligvareforretning på 1500 kvadratmeter.

- Det har været et udtalt ønske fra vores side lige fra begyndelsen, for dagligvarebutikker er nu engang det, vi er bedst til. Men vi er godt klar over, at det vil kræve en ny lokalplan for området, har han tidligere udtalt til Fyens Stiftstidende

Ønsket kommer formentlig til at indgå i diskussionen for eller imod et nyt aflastningscenter på det tidligere Lynfrosten. Også her har ejeren, Philipsen Gruppen, luftet idéen om en dagligvareforretning kombineret med andre former for butikker. Nyborg Kommune har dog valgt at sætte planerne for Lynfrosten i bero, indtil man har et overblik over forureningen i området.

Øvrige planer for transportcenter har ikke rykket sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce