Fodbold, Fynsserien, pulje 1, Østfyns HK – Stenstrup IF 18-19 (5-9)

Der var et nydeligt fremmøde på tilskuerrækkerne da Østfyns HKs herrer i Fynsserien åbnede sæsonen mod Stenstrup IF torsdag aften. Men det blev ikke den start, hverken spillere eller publikum havde håbet på. Gæsterne viste sig stærke i såvel angreb som forsvar og lagde sig i front fra begyndelsen. Hjemmeholdets præcision i scoringsforsøgene haltede til gengæld en del. Alt for mange chancer blev skudt forbi mål og Stenstrup bevarede – trods et par suveræne redninger i det Østfynske mål - sin føring frem mod pausen.

Heller ikke i anden halvleg lykkedes det for hjemmeholdet at stabilisere situationen. Der var dog perioder, hvor håbet om at tingene nok skulle falde på plads efter lidt finjusteringer for det Østfynske mandskab – som da også nåede at spille sig helt op bag aftenens gæster til slutresultatet på 18-19.

På søndag venter der Fynsserieherrerne fra Østfyn et udeopgør mod GOG Håndboldklub, og den 31. oktober kl. 20.15 er holdet tilbage i Ørbæk Midtpunkt for at tage imod Middelfart HK.