Østfyns HK’s herrer i mærkværdig kamp

Kasper Hein var med sine fire scoringer med til at sikre hjemmeholdet et begrænset nederlag
Foto: Pia Brandt Godvin

Østfyns HK’s herrer i mærkværdig kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Serie 2, herrer, Pulje 2, Østfyns HK (2) - Holluf Pile/Tornbjerg IF 20-21 (8-10)

Det blev en løjerlig affære af en kamp, da Østfyn HK’s serie 2-herrer indledte sæsonen mod Holluf Pile/Tornbjerg IF søndag eftermiddag.

Til at begynde med er der ikke meget, der går hjemmeholdets vej. Tværtimod virker gæsterne både større og mere træfsikre - og de odenseanske herrer når da også at bringe sig i front med 3 mål før hjemmeholdets Kasper Hein sørger for, at også de kommer på tavlen. Desværre præges holdets spil af fejlafleveringer og misforståelser spillerne imellem, og det bli’r da også udeholdet, der trækker det længste strå i første halvleg, som de noget hårdhændede i både spil, berøringer og verbale udtryk roder sig igennem. Trods ihærdige forsøg på at finde takten, lykkedes det ikke for de hårdt kæmpende Østfynske spillere at bringe sig foran inden pausen.

I anden halvleg bliver det ikke meget bedre. Tværtimod oplever man tiltagende utilfredshed med dommernes kendelser, fortrinsvis fra udeholdets side - men også tilskuerne i Ørbæk Midtpunkt er tydeligt frustrerede over den udvikling kampen tager gennem anden halvlegs første kvarter. Fra publikumsrækkerne udtrykkes der mildt sagt meget begrænset tilfredshed med udeholdets måde at spille på - ligesom også hjemmeholdets spillere jævnligt ryster opgivende på hovedet…

Men selvom det blev en kamp præget af stor uro og - vil nogen måske mene - unfair spil, beholdt de rødklædte herrer fra Østfyns HK skindet på næsen og gik fra kampen med oprejst pande, vel vidende at det med slutresultatet 20-21 i gæsternes favør, lige så godt kunne have været dem selv, der løb med sejren.

Det var Andreas Andersen, der stod for 6 af hjemmeholdets mål. Kasper Hein noterede sig for fire, Heine Kjølby scorede tre, Christian Bæk og Michael Jensen hver to, og Bjarne Andersen, Alexander Thor og Ulrich Pedersen sørgede for hver et enkelt.

Forhåbentlig bliver det en mere rolig affære når holdet d. 27. oktober spiller på udebane mod IF Stjernen Odense kl. 20.30 i Skt. Jørgens Hallen.

Østfyns HK’s herrer i mærkværdig kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce